Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Κάθε αρχή και δύσκολη

Ως αρχάρια ας μου επιτραπούν τα όποια λάθη προφανώς έχω κάνει.Ομολογώ ότι παιδεύομαι 2-3 βράδια για να ξεκινήσω το καημένο το ιστολόγιο μου. Σίγουρα θα χρειαστώ τη βοήθεια των "πιο παλιών" στην πορεία.
Καθότι λοιπόν σήμερα περνώ το βάπτισμα του πυρός απλά σας καλοσωρίζω στη γωνίτσα μου και εύχομαι να γίνουμε μια όμορφη μπλογκοπαρέα!

2 σχόλια:

Maria Tzirita είπε...

Πόσο χαίρομαι που το αποφάσισες καλή μου! Έκανες πολύ σωστά, έχεις πολλά να πεις και θα δεις ότι εδώ θ'αποκτήσεις μια καινούργια παρεούλα που θα σε συντροφεύει πολλές ώρες της ημέρας! Θα σε βοηθήσω σε ό,τι χρειαστείς και βέβαια θα σου γνωρίσω και κόσμο - δες και τα φιλαράκια μου, είναι όλοι τους πολυ αξιόλογοι. Φιλιά και χαιρετισμούς στον αξιαγάπητο αντρούλη σου και στα παιδάκια σου που ελπίζω να γνωρίσω στην επόμενη συνάντησή μας. Καλώς ήρθες στη μπλογκόσφαιρα, φιλάκια πολλά!

meta είπε...

Καλώς σας βρήκα Μαράκι μου! Κοίτα είσαι η πρώτη που γράφει κάτι, πολύ χάρηκα. Ελπίζω αύριο να αρχίσω και εγώ να γράφω καθότι τώρα είμαι πολύ κουρασμένη, εξάλλου από τη στιγμή που είχα έστω έναν επισκέπτη θεωρώ ότι τα εγκαίνια έγιναν!
Τα λέμε,σύντομα!!

Αναγνώστες