Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Απλά καταπληκτικό!

Μου έστειλαν με μέιλ το παρακάτω βίντεο. Αξίζει να το μοιραστώ μαζί σας!


13 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Ειδες η μανα;;;!!! Τελειο!

Maria Tzirita είπε...

Ναι, μου το έστειλαν κι εμένα! Είναι συναρπαστικό να τα παρακολουθείς από τόσο κοντά κι ειλικρινά απορώ πώς το γυρίσανε! Μου θυμίζει ταινία και σκέφτομαι μήπως είναι στημενο όλο αυτό, αλλιώς πώς στο καλό βρεθήκανε οι κάμερες σ'εκείνα τα σημεία; Όπως και να'χει, είναι μοναδική η αίσθηση και η ικανοποίηση που σου αφήνει στο τέλος! Φιλάκια Μεταξία μου!

ΓΙΑΝΝΑ είπε...

Γεια σου Μετα μου.Μηπως εμεινε κανενα κομματι τουρτας του Μιχαλη να περασω για κερασμα;Αστειευομαι.Το video ειναι καταπληκτικο,δεν ξερω πως καταφεραν να το γυρισουν,αλλα ειναι απο την ταινια του Ζαν Ζακ Ανω "Η αρκουδα".Ειχε προβληθει στους κινηματογραφους.Ο ισχυροτερος δεσμος.Η μεγαλυτερη αγαπη.Η μανα και η αγκαλια της.Συγκινηθηκα.Καλο βραδυ.

meta είπε...

Πράγματι ο δεσμός μάνας-παιδιού είναι ο ισχυρότερος στη φύση! Και το ένστικτο να προστατεύσει το παιδί της είναι το ίδιο σε ανθρώπους και ζώα.
Καλό βράδυ Butterfly, Μαρία και Γιάννα.
(Τούρτα δύσκολο να μείνει σε τέτοιες περιπτώσεις Γιάννα μου, αλλά έλα εσύ και μη σε μέλει!)

Colorfullsmoker είπε...

Καλημέρα Meta, δεν βιαστικά βιαστικά, ήδη έχω αργήσει στη δουλειά... δεν πρόλαβα να δω το βίντεο, θα τω δω να σου ευχηθώ όμως

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΣΟΥ!

meta είπε...

Καλώς όρισες Έκτορα, σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Υπέροχο , υπέροχο το είδα και το κράτησα να το δείξω στο Δημήτρη , σ' ευχαριστούμε.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα!Συγκινήθηκα πολύ με το βίντεο και θυμήθηκα οτι είχα δει την ταινία τη δεκαετία του '80 στο σινεμα όταν ήμουν πιτσιρίκα.Η ταινία είναι συγκλονιστική!
Ειδικά στο σημείο που η αρκουδα έχει πεθανει και το μικρό αρκουδακι κοιμαται δίπλα της για να νιώσει ασφάλεια είναι απιστευτα συγκινητική.

ΙΛΥΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ είπε...

Συγκλονιστικο meta μου το μεγαλείο της μάνας,η αυταπαρνηση της,η τρυφερότητά της.Η κάθε μανούλα στον κόσμο θα΄δινε και την ζωή της για το βλαστάρι της και όχι μόνο.Είτε είναι άνθρωπος πουλί ή άλλο ένβιο ον..φιλιά!

meta είπε...

Πολύ θα ήθελα να δω την ταινία όλη κι εγώ, "με τα φτερά της ψυχής"( είδα καπου το όνομα σου αλλά μου διαφεύγει προς το παρόν).
Καλή εβδομάδα!

meta είπε...

Η μάνα είναι μάνα Πέλα μου, άυτό είναι αλήθεια.
Την καλημέρα μου και καλή εβδομάδα!

meta είπε...

Τώρα μπερδεύτηκα, "Με τα φτερά της ψυχής" εσύ δεν είχες αναφέρει το όνομά μου ολόκληρο ή κάνω λάθος; Μου έκανε εντύπωση που το ήξερες σαν όνομα!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα!Με λένε Ειρήνη και το όνομά σου το είχα δει σε κάποιο σχόλιο που σου είχαν αφήσει.
Το όνομα σου είναι πολύ όμορφο και το ξέρω σαν όνομα γιατί ετσι λένε την ανηψιά μου!

Αναγνώστες