Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Ν' αγαπάς!



Ένα υπέροχο τραγούδι από τον  αγαπημένο μου Παντελή Θαλασσινό. Μου άρεσε πολύ το συγκεκριμένο βιντεάκι συγχαρητήρια στο δημιουργό του!

11 σχόλια:

ΙΛΥΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ είπε...

Την καλημέρα μου υπέροχος ο θαλασσινος απ'τους αγαπημένους μου΄.Πίνω τον καφε μου καιαπολαμβανω τηνμουσικη και τις εικόνεςαπ'το βιντεάκι.Φιλια!

Maria Tzirita είπε...

Πέρασα για ευχές για καλό φθινόπωρο! Καλώς βρεθήκαμε και πάλι! Φιλιά!

meta είπε...

Καλημέρα και σε εσένα Πέλλα μου!
Πολλά φιλιά!

meta είπε...

Μαράκι μου τί κάνεις; Καλό φθινόπωρο να έχουμε! Τελειώνω το βιβλίο σου, απλά τρέχω αυτο τον καιρό και διάβαζα με πιο αργούς ρυθμούς!
Φιλάκια!!!

ΓΙΑΝΝΑ είπε...

Πολυ ωραια η μουσικη κι οι στιχοι τρυφεροι.Ευχαριστουμε πολυ που μας το χαρισες.Ετσι να ανεβει και το ηθικο μας λιγακι.Να εισαι καλα.

meta είπε...

Χαίρομαι που σου άρεσε Γιάννα μου.
Οι στίχοι είναι όντως πολύ τρυφεροί αρέσει και στα παιδιά μου πολυ!

meta είπε...

Να μην ξεχάσω όμως να ευχαριστήσω την Aza που με βοήθησε καθώς δε μπορούσα να ανεβάσω βιντεάκι μέχρι τώρα.
Την καλησπέρα μου!

Ιωάννα είπε...

Πολύ καλή επιλογή! Να είσαι καλά.Μου άρεσε πολύ και η ανάρτησή σου για τον Παππού Αλέξανδρο και αυτή για τον ρατσισμό από κούνια. Είμαι σίγουρη οτι τα παιδάκια σου είναι πολύ τυχερά που σε έχουν μανούλα. Καλή σχολική χρονιά.

BUTTERFLY είπε...

Δεν το πιστευω! Ηρθα να ανταποδωσω την επισκεψη και πεφτω πανω σε αυτο το τραγουδι που μολις πριν λιγες μερες ανακαλυψα και το λατρεψα αμεσως!
Θα τα λεμε, καλημερα!

meta είπε...

Ιωάννα μου χάρηκα για ό,τι σου άρεσε. Δε μπορώ να κρίνω αν είναι τυχερά τα παιδάκια μου, κάνω απλώς ότι μπορώ για να βγάλω καλούς ανθρώπους στην κοινωνία που θα σέβονται τη διπλανή τους ύπαρξη. Με τιμά πάντως να μου το λέει αυτό μια Μαμά όπως εσύ!
Να είσαι καλά!

meta είπε...

Καλωσόρισες butterfly! Δεν είναι τυχαίο που σου άρεσε το τραγούδι, το διαπιστώνω διαβάζοντας τις αναρτήσεις σου. Πιστεύω ότι όλοι αυτοί στους οποίους αρέσει είναι άνθρωποι με ευαισθησίες και χαίρομαι που σας έχω στην μπλογκοπαρέα μου!

Αναγνώστες