Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Καινούρια μέρα.

" Το πρωινό που θα 'ρθει,
 ήλιο, κελάηδημα αηδονιού θα φέρει.
Άνοιξε τα παράθυρα το φως να μπει
και διώξε το σκοτάδι της κακίας πέρα, μακριά.
Άκου πώς κελαρύζει το ποτάμι,
γάργαρο το γέλιο ενός παιδιού ακούγεται..."



Αφιερωμένο στη μικρή μπλογκοπαρέα μου και κυρίως στις δύο γλυκύτατες κυρίες που μου το ενέπνευσαν.
Σας χαρίζω και ένα τραγουδάκι που μου άρεσε ανέκαθεν πριν καν μάθω τί λέει από τη μουσική και μόνο. Όταν δε ανακάλυψα τη συγκεκριμένη εκτέλεση και τη Lara Fabian κατενθουσιάστηκα.
Απολαύστε μια καταπληκτική ερμηνεία:

7 σχόλια:

ΓΙΑΝΝΑ είπε...

Καλημερα και ευχαριστω πολυ για τους στιχους και την υπεροχη μουσικη.Αυτη την εκτελεση ομολογω δεν την ηξερα ειναι καταπληκτικη.Ο Αγιος Αντρεας ειναι ενα χωριο θαυμα.Εχω ερθει εκει απο το Αστρος πολλες φορες.Επισης πηγαινοντας για τα Πουλιθρα εχω σταματησει.Πολυ ωραια μερη και τωρα μαθαινω για τον υδροβιοτοπο.Μακαρι να ξαναρθω για να τον επισκεφτω.

meta είπε...

Καλημέρα Γιάννα. Αν έχεις έρθει πέρασες μπροστά από τη λίμνη,καθώς είναι δίπλα στο δρόμο, απλά δεν το γνώριζες. Αν σε ξαναφέρει προς τα εδώ ο δρόμος σου θα χαρώ να το ξέρω και να πιούμε μαζί καφέ!

ΙΛΥΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ είπε...

Μια γλυκεια καλημέρα κι από μένα οι στιχοι σου δηλώνουν ευαισθησία και ημουσικη ντυμένη μετην φωνή της fabian πολύ όμορφη να΄σαι καλά.Δεν έχω περάσει απ'τα μέρη σου η δική μου πόλη είναι σχεδόν εσχατιά.β.δυτικα αλλα είναι πανέμορφη κτισμένη μέσα σελίμνη σου δίνειτην εντύπωση νησιού.Δεν ξερεις καμιά φορα μπορεί και να συναντηθούμε είναι πολύ μικρός ο κόσμος..φιλια τα λέμε..

meta είπε...

Πέλα καλημέρα! Προσπαθώ τώρα εγώ να μαντέψω πού μένεις. Αν είναι η πόλη που έχω στο μυαλό μου από την περιγραφή σου, δεν έχω πάει ποτέ αλλά ο άντρας μου που έχει πάει μου λέει ότι είναι από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδος.
Φιλάκια!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ είπε...

Καλημέρα και απο εδω.
Και τι δε γράφεις!
Έχουμε και λέμε: Φτιάχνω καφέ, και αρχίζω την εξερεύνηση!!

meta είπε...

Στέλιο καλώς όρισες! Πολύ χάρηκα για την επίσκεψή σου. Είσαι ο πρώτος κρητικός που περνά!
Τα λέμε!

BUTTERFLY είπε...

Καταπληκτικη ερμηνεια, δεν το ειχα ξανακουσει απο γυναικα!

Αναγνώστες